Míchadlo stavebních směsí a barev 2x metla 2950W

5 hodnocení
Značka: Golden-Tols

Elektrické míchadlo je ideální pro míchání barev, lepidel, omítek, sádry, vápenné malty, cementové malty, epoxidových pryskyřic, nehořlavých chemikálií atd.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 6219
–13 % 1 250 Kč 1 033,06 Kč bez DPH
Míchadlo stavebních směsí a barev 2x metla 2950W
5 hodnocení
Značka: Golden-Tols
Screenshot 2024 05 29 at 10 55 13 Mieszadło Do Zapraw Kleju Betonu Elektryczne M14 Mocny Silnik 3100W
–13 %
4,0 5 hodnocení

Toto unikátní míchadlo od známé a uznávané značky GT je zařízení, které se perfektně hodí k míchání kapalin a stavebních materiálů jako je beton, lepidlo nebo omítka. Disponuje výkonem až 2950 W, což umožňuje snadné a rychlé míchání i těch nejhustších produktů. Je ideální pro kutily - pro domácí úkoly i pro profesionální stavební firmu. Jeho použití je mimořádně pohodlné a nastavení rychlosti vám umožňuje přizpůsobit jeho provoz vlastním preferencím a míchanému materiálu. Tento produkt vám rozhodně usnadní práci na jakémkoli místě a v každé situaci!

  • SÍLA VE VAŠICH RUKOU - SÍLA, EFEKTIVITA, EFEKTIVITA VŠE CO POTŘEBUJETE ÚČINNOST

Nabízená stavební Míchadla se vyznačuje vysokou účinností míchání, díky své přesnosti zajišťuje rychlé a rovnoměrné míchání různých  stavebních materiálů. Díky tomu jsou zaručeny profesionální výsledky a stavební práce probíhají efektivně a bez zbytečných průtahů

 

  • VÝKONNÝ MOTOR 2950W

Výkonný motor poskytuje vysoký míchací výkon i pro ty nejtěžší materiály. Díky tomu můžete při renovaci rychle a efektivně připravit velké dávky cementové malty nebo lepidla na obklady, což se promítá do vyšší efektivity práce a úspory času.

  • 6-STUPŇOVÉ NASTAVENÍ RYCHLOSTI

Regulace rychlosti umožňuje přesně přizpůsobit rychlost míchání konkrétnímu materiálu, jako je omítka nebo lepidlo na obklady. To umožňuje uživateli optimálně kontrolovat proces míchání, což se promítá do vynikajících výsledků bez ohledu na míchaný materiál

  • UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ

Nabízenou míchačkou lze díky svému univerzálnímu použití míchat různé materiály, jako jsou cementové malty, barvy, omítky a lepidla na obklady. Díky tomu může jedna míchačka nahradit více různých nástrojů, což šetří místo i čas a výrazně zvyšuje efektivitu práce na stavbě.

  • SYSTÉM ODVODU TEPLA VE STAVEBNÍM MÍCHADLE

Systém odvodu tepla účinně ochlazuje zařízení při intenzivním míchání. To zabraňuje přehřívání a prodlužuje životnost míchadla, což se promítá do spolehlivosti a odolnosti při každodenní práci na staveništi

 

  • PRŮMĚR MÍCHACÍ METLY 120MM
Míchadlo je vybavena pevným míchadlem o průměru 120 mm. Tato precizně zpracovaná vlastnost zaručuje nejen odolnost, ale také efektivní míchání různých stavebních materiálů, což umožňuje vynikající výsledky při stavebních pracích.
 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Míchadla
Záruka: 2 roky
napětí (V/Hz): 230/50
Příkon (W): 2950
Rychlost bez zátěže (min): 0-1500
Závit: M14
Průměr (mm): 120

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: