TESTER PRŮTOKU VSTŘIKOVAČŮ COMMON RAIL 27503

Neohodnoceno
Značka: Black

Přístroj – tester na diagnostiku vstřikování paliva v dieselových motorech se systémem Common Rail, pro max. 6 válců, v plastovém kufříku

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 3886
–27 % 955 Kč 789,26 Kč bez DPH
TESTER PRŮTOKU VSTŘIKOVAČŮ COMMON RAIL 27503
Neohodnoceno
Značka: Black
Screenshot 2021 12 03 at 12 11 27 PRZELEWOWY TESTER WTRYSKIWACZY COMMON RAIL 27503
–27 %

Speciální přípravek na odhalení ucpání, opotřebení a dalších závad na tzv. vstřicích značek Bosch, Siemens, Denso a Delphi, montovaných do širokého spektra moderních vozidel se vznětovými (naftovými) motory.

Měření se provádí porovnáním průtoku na zpětném vedení (přepadu) vstřikovačů, na které se přípravek připojí pomocí konektorů. Množství paliva odváděného přepadovým vedením musí být přibližně stejné, v případě velkých rozdílů mezi hladinami v testovacích lahvičkách je na místě důkladná kontrola.

Pracovní postup při diagnostice:

  1. Podle typu vstřikovačů instalovaných na vozidle vyberte v sadě odpovídající druh konektorů.
  2. Po zvolení správného druhu konektorů odpojte od vstřikovačů přepadové vedení a napojte na něj tester s hadičkami a nádobkami. Po ujištění, že vše je bezpečně upevněno a nehrozí únik paliva, nastartujte motor.
  3. Po nastartování se nádobky postupně začnou plnit palivem. Sledujte jeho množství – v případě, že jsou všechny vstřikovače bez závad, budou hladiny přibližně ve stejné úrovni (tzn. jen s minimálními odchylkami).
  4. Pokud se množství paliva v jedné nebo více nádobkách výrazně odlišuje od zbytku, je nutné provést detailnější diagnostiku vstřikovače.
  5. Po skončení práce vypněte motor a opět propojte přepadové vedení se vstřikovači.
  6. Palivo z lahviček opatrně vylijte do připravené nádoby a ekologicky jej zlikvidujte – v důsledku rizika jeho kontaminace nečistotami a následného poškození motoru jej nelijte zpět do nádrže!

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady nářadí
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: